Vas nazor?
+2
alien
jeffrey_trucker
6 posters
Airsoft neratovice :: Názory :: Názory :: Výzbroj
Strana 1 z 1
Vas nazor?
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?act=viewProd&productId=150
chci znat vas nazor na uvedenou zbran .
chci znat vas nazor na uvedenou zbran .
jeffrey_trucker- Po?et p?ísp?vk? : 67
Re: Vas nazor?
hele ja bych si to nekoupil uz jenom za ty penize , to bdue asi neco woe , a nejak sem tam nenasel jestly toe plast bo kov., newim. u me jednoznacne NE
alien- Po?et p?ísp?vk? : 48
radsi kup naky pouzity TMko obcas se nekde proda tomuhle bych fakt neveril
MC_Joker- Po?et p?ísp?vk? : 8
muj nazor je jasnej........... jestli chces kvalitni primarku tak si kup nejakou "znackovou", doporucuju classic army. Tyhle ciny apod. jsou dobry jako sekundarky a vubec na pouziti parkrat do roka, kvalita je na primarku uboha, tuning ti to napravi ale to se dostanes zhruba na stejnou cenu jako stoji nova od CA............. jak uz tady nekdo psal, bud si kup novou za cca 10 litru a nebo si kup znackovou uz jetou CA
Marui jsou nic moc CA rules !!!
Marui jsou nic moc CA rules !!!
Kluci, co rikate na Kulomet M249 od P&J. ma to v zakladu M120 cena 6500 kc ...cetl sem od toho uz nejaky recenze, ze zacatku do toho hodit jeste takovej 1000 kc(hop,zamek,promazat)>.. a prej jak CA.
Co vy na to, mate nejaky zkusenosti ci nazory?? THX
no strileli sme z toho v milo ale byl tam komplet CA set .. koupit ale streva ven ... motor, kola, pist .. nevim jak hop a kabelaz to zjistis po castem pouzivani noDejv 2.SHP napsal:Kluci, co rikate na Kulomet M249 od P&J. ma to v zakladu M120 cena 6500 kc ...cetl sem od toho uz nejaky recenze, ze zacatku do toho hodit jeste takovej 1000 kc(hop,zamek,promazat)>.. a prej jak CA.
Airsoft neratovice :: Názory :: Názory :: Výzbroj
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: